_________________
***
En kvinne er nesten hjelpeløs til de malte neglene er tørre.
***
Parfymeringsvedlegget mitt.
Frekkhet, Narciso Rodriguez, Cuir Intense Guerlain.

å komme tilbake til begynnelsen Yulia-K
Planteskole

På siden siden 03.02.09
Innlegg: 86
I dagbøkene: 1

Lagt ut: Fre 22. mai 2009 19:58
Selvfølgelig ville hCG bestemme alt. men helgen. sannsynligvis bør vi slutte å drikke duff, og over helgen vil alt bli bestemt. når alt kommer til alt, hvis dette er M, så bør de starte innen 3 dager (dette var tilfelle i den siste syklusen). og hvis ikke, så for analyse, men jeg er fortsatt bekymret! Jeg leste at hvis B tråkket på og sluttet å drikke duff, så forårsaker det delaminering.
å komme tilbake til begynnelsen

Arina))
Planteskole

På siden siden 18.05.09
Innlegg: 3

Lagt ut: Lør 23. mai 2009 1:02
Jenter, fortell meg. Jeg ble foreskrevet å ta matvarer vaginalt fra 16 til 25 minutter. sykle om natten. Og jammen, jeg hadde ikke tid til å avklare hva og hvordan. Enten fra 16 til 25 dager generelt, ta. Hvorvidt det var ment å starte fra 16 til 25 dager og hele pakken, hvor mange det er..
å komme tilbake til begynnelsen lærer
Akademiker

På siden siden 18.01.07
Innlegg: 8991
I dagbøker: 8788
Sted: Berdsk
Kortnr. 003802

Lagt ut: Lør 23. mai 2009 8:51
Arina))
Jeg forsto ikke spørsmålet, legenes avtale er tatt fra 16 til 25 dager, hva plager deg? I en pakke i 10 dager, og hvilken dose legen skrev?
utric selges i forskjellige doser

å komme tilbake til begynnelsen Milagros
Barnehage

På siden siden 16.03.09
Innlegg: 292
Sted: Moskva

Skrevet: Lør 23. mai 2009 12:45
Yulia-K
Gi en blodprøve for hCG, de vil definitivt si at det er B eller ikke. Lykke til @@@@@@@@@

Lagt til etter 5 minutter og 56 sekunder:

Yulia-K
hvis hCG ikke kan gjøres.. så i det minste en test for B. men hvis ikke sikker. det er bedre å fortsette å drikke duphaston til du er sikker på at B-no

Lagt til etter 1 minutt og 10 sekunder:

Arina))
Fra den 16. dagen, begynn å ta utriks, hver dag til den 25. dagen

Lagt til etter 1 minutt og 48 sekunder:

Bobicek
Duphaston i dosering 10. Diagnose av endometriose. Det var en lapora og IR.

lærer
Akademiker

På siden siden 18.01.07
Innlegg: 8991
I dagbøker: 8788
Sted: Berdsk
Kortnr. 003802

Lagt ut: Lør 23. mai 2009 12:52
Tomik, du må definitivt endre G og behandlingsregimet.
se etter en annen kompetent G, mange jenter blir gravide etter endring av ordningen

å komme tilbake til begynnelsen Middelalderens katt
Akademiker

På siden siden 15.10.08
Innlegg: 13604
I dagbøker: 296
Sted: Barnaul, kjøpesenter "24 Season"

Lagt ut: Lør 23. mai 2009 15:48
Yulia-K

Kanskje det er sant å våte testene igjen, og til og med vurdere ribben til testene, ribbeina mine ble stripete i begynnelsen (en uke før forsinkelsen) og etter 2 dager var selve testen knapt synlig.

_________________
***
En kvinne er nesten hjelpeløs til de malte neglene er tørre.
***
Parfymeringsvedlegget mitt.
Frekkhet, Narciso Rodriguez, Cuir Intense Guerlain.

mild

Dyufaston, jenter som klarte å bli gravid under eller umiddelbart etter å ha tatt Dufa..

Oppføring postet av mykt 12. februar 2009

162 862 visninger

Jentene, jeg skriver igjen i dag, har allerede brølt, ingen stemning, disse monstrene kom igjen. Jeg drikker den andre måneden med dyufaston, sier det er mulig å bli gravid under administreringen eller umiddelbart etter kanselleringen (legen foreskrev tre måneder), en syklus til var igjen :) mannen min reddet fra depresjon.. så på en vakker film "Jeg beklager kjærligheten."

Duphaston når du planlegger graviditet

HTML-kode:
BB-kode for forum:

Hvordan vil det se ut?

God ettermiddag! Jenter kan hvem som helst komme over og kan be. Jeg planlegger en graviditet, ingenting i 5 år, vi lever i det fri. Siden i fjor har vi tatt denne saken på alvor. Nå drikker jeg vit. E og folk, i dag var jeg hos gynekologen, viste grafer over basaltemperaturen de siste 3 månedene, hun foreskrev å ta dyufaston fra 11 til 25 tommer. Les mer
+7 Registrer deg og få en mulighet til å rangere materiale, kommunisere i kommentarer og mye mer! ') "> Registrer deg og få en mulighet til å rangere materiale, kommunisere i kommentarer og mye mer!')"> Marina Dashtar17.03.201629698 kommentarer
Alle oppskrifter
Oppskrifter fra Povarenok.ruAlle oppskrifter
Indisk søt "Rasgulla".
Rasgulla. Det skal jeg fortelle deg hvis du aldri har prøvd.
Mer informasjon "
Pogacha med ost
Jeg gjør oppmerksom på et fantastisk serbisk bakverk.
Mer informasjon "
Hjemmelaget pølse
Jeg husker ikke på hvilket nettsted jeg fant denne oppskriften, men.
Mer informasjon "
Varm sjokoladekake med.
For meg har denne oppskriften blitt en plikt. Hvis noen baker.
Mer informasjon "

Kommentarer

Det er problemet, sier gynekologen for å avslutte den 25. dagen, men jeg tror at jeg trenger å drikke ytterligere tre dager i tilfelle graviditet, gjøre en test og deretter slutte

duphaston, som de fleste hormonelle, har en langvarig effekt, opptil 6 dager, så alt er bra

Jeg har instruksjoner for det hormonelle medikamentet. Kanskje duphaston er mindre i kroppen, men definitivt ikke utskilt på en dag

Jeg har instruksjoner for det hormonelle medikamentet. Kanskje duphaston er mindre i kroppen, men definitivt ikke utskilt på en dag

Etter oral administrering absorberes dydrogesteron raskt fra mage-tarmkanalen, Cmax i blodplasma oppnås etter 2 timer. Plasmaproteinbinding er 97%. Metabolisme i leveren skjer ved hydroksylering av ketongruppene i det 20. karbonatomet. Sammen med dette ble det også observert hydroksylering av metylgrupper i det 21. karbonatomet og i et veldig lite volum av 16-karbonatomet. Fra 56 til 79% utskilles i urinen; etter 24 timer utskilles omtrent 85%, etter 72 timer er utskillelsesprosessen praktisk talt fullført. Til dags dato har det ikke vært rapportert om forsinkelse eller forbedring av virkningen av dydrogesteron med begrenset nyrefunksjon. Metabolitter finnes i urinen hovedsakelig i form av glukuronsyre-konjugater. Tilstedeværelsen i urinen av et uforandret stoff ble ikke oppdaget. (Fra Internett)

Forfatteren, som jeg, tror jeg, vil til slutt gjøre som legen beordret. men ormen av tvil gnager)))

ja, jeg vet))) at slike problemer ikke løses på forumene))) Jeg håper forfatteren leser det som er skrevet her og forstår at man skal være interessert i legen, og ikke i CM.
selv om. forfatteren forstår slik hun vil. og er fornøyd med grenene som hun vil lese.

Jeg var hos gynekologen i dag, sa han "å drikke til 25 C., så snart du er ferdig med CD-starten (slik jeg forstår det, om å avbryte duphaston), og hvis jeg allerede er gravid, men testen ikke viser det? mellom ordene til Mr. Og instruksjonene fra dyufaston. Fordi instruksjonene tydelig sier at de ikke skal avbryte innleggelsen i tilfelle en trussel om abort.

de. forgjeves tar mange antibiotika hver time?))) de ble utvist, men handlingen forble)))

Dette er spørsmålet om at dyufaston ble foreskrevet for graviditet og bedre feste av babyen, men hvis graviditet har kommet, vil ikke spontanabort provosere avskaffelse av duphaston med 25 DC?

Jeg drakk i de samme kursene, bare ikke en måned, men nesten seks måneder. Jeg var alltid ferdig på dag 25. Kanskje det akkumuleres, jeg vet ikke helt sikkert. Begge svangerskapene var på, men ble gravid i feil syklus da jeg brukte den. Legen ba meg slutte å ta den, og hvis jeg kaller henne to striper, vil hun fortelle henne hva og hvordan. Med denne dyufaston, ikke stopp evige problemer) Vent!

Jeg drakk i de samme kursene, bare ikke en måned, men nesten seks måneder. Jeg var alltid ferdig på dag 25. Kanskje det akkumuleres, jeg vet ikke helt sikkert. Begge svangerskapene var på, men ble gravid i feil syklus da jeg brukte den. Legen ba meg slutte å ta den, og hvis jeg kaller henne to striper, vil hun fortelle henne hva og hvordan. Med denne dyufaston, ikke stopp evige problemer) Vent!

Jeg plages av det samme spørsmålet, så jeg markerer i denne tråden.
Jeg drikker fra den 17. dagen av syklusen, legen sa nøyaktig 10 dager, så gjør vi en test, hvis testen er tom, avbryter vi. men syklusen min kan normalt være 31 og 33 dager, det vil si på dag 27. Testen viser kanskje ikke noe. Jeg leste mye på internett av skrekkhistorier om at det er umulig å brått slutte å ta progesteron, tk. på bakgrunn av et kraftig fall i nivået av dette hormonet, er sannsynligheten for spontanabort høy, og på en så tidlig dato vil du ikke forstå, du vil tro at CDen har kommet. nå har den andre syklusen startet, jeg tar den i dag, dag 4, alt i tvil

Jeg plages av det samme spørsmålet, så jeg markerer i denne tråden.
Jeg drikker fra den 17. dagen av syklusen, legen sa nøyaktig 10 dager, så gjør vi en test, hvis testen er tom, avbryter vi. men syklusen min kan normalt være 31 og 33 dager, det vil si på dag 27. Testen viser kanskje ikke noe. Jeg leste mye på internett av skrekkhistorier om at det er umulig å brått slutte å ta progesteron, tk. på bakgrunn av et kraftig fall i nivået av dette hormonet, er sannsynligheten for spontanabort høy, og på en så tidlig dato vil du ikke forstå, du vil tro at CDen har kommet. nå har den andre syklusen startet, jeg tar den i dag, dag 4, alt i tvil

Jeg plages av det samme spørsmålet, så jeg markerer i denne tråden.
Jeg drikker fra den 17. dagen av syklusen, legen sa nøyaktig 10 dager, så gjør vi en test, hvis testen er tom, avbryter vi. men syklusen min kan normalt være 31 og 33 dager, det vil si på dag 27. Testen viser kanskje ikke noe. Jeg leste mye på internett av skrekkhistorier om at det er umulig å brått slutte å ta progesteron, tk. på bakgrunn av et kraftig fall i nivået av dette hormonet, er sannsynligheten for spontanabort høy, og på en så tidlig dato vil du ikke forstå, du vil tro at CDen har kommet. nå har den andre syklusen startet, jeg tar den i dag, dag 4, alt i tvil

Jeg drakk den til den 25. dagen, og stoppet da. Da jeg skjønte at jeg var gravid,

Jeg ble foreskrevet nøyaktig det samme. Jeg drakk den til den 25. dagen, og stoppet da. Da hun skjønte at hun var gravid, ringte hun legen, og sa at hun fortsatte å ta stoffet. Kansellering før graviditet oppdages, vil ikke provosere noe. Mange klarte å bli gravid på dyufaston.

Jeg hadde en test som denne. B var ikke der, hun tok dyufaston, hun ringte sin inikolog, hun sa at dette kan være på bakgrunn av å ta duphaston. Dette er ifølge doktoren, jeg er ikke lege selv.

Hvorfor er da en slik ordning foreskrevet når du planlegger, nøyaktig fra 11 til 25 dager? De. det er en pause i dette regimet?

Jeg er forvirret! Hva å gjøre?

Jeg er forvirret! Hva å gjøre?

hør på legen din og følg alle avtalene hennes, hvis du stoler på henne, hvis du er i tvil, gå til en annen.. (Jeg ble gravid på dyufaston)

Si meg, sjekket du rørene for permeabilitet??
Mannen min har et godt spermogram?
Follikulometri gjort? Prosessen med eggløsning under kontroll av ultralyd

5 år er allerede mye.
Nå, etter 1 år med infertilitet, har paret rett til gratis IVF (i Russland).
De. det er allerede offisielt anerkjent at hvis et par ikke kan bli gravid i mer enn et år, er det allerede nødvendig med en mer seriøs undersøkelse

Jeg skulle ønske at alt ordnet seg med duphaston. Men hvis det ikke ordner seg, er det verdt å gjennomgå en mer fullstendig undersøkelse.

tull er en feil. jeg forstår deg

Generelt sett, ikke hør på venninnene dine om ikke å tenke. Dette er dumhet! Du trenger ikke tenke på et år, maks to.
Og så. slik at du ikke kan tenke før pensjonisttilværelsen når det blir for sent

Hvor gammel er du nå?

God ettermiddag, takk for ønskene! Den offisielle diagnosen er infertilitetsgrad 2, vi er ikke i Russland, vi har ikke gratis IVF. Speriogrammet er bra, det er eggløsning på ultralyden, hormonene er i orden! De koblet et spermogram med slimet mitt i 12 og 14 dts, det er også normalt, kroppen min dreper ikke sædceller! Ifølge analyser, til og med fly ut i rommet, sjekket ingen egentlig rørene! Jeg vil spørre min herre. Jeg måler basaltemperaturen i O dager. Kjærlighet og ingenting. G sa to måneder med dyufaston, og deretter for stimulering?! Men hvorfor ?! Hvis både ultralyd og basal O er,. Han sa at det kanskje blir bedre på denne måten, et par egg vil modnes, det vil være flere sjanser. Og på fem år har jeg sannsynligvis spist stoffene fra tre til tre liters krukker. Kjærester sier ikke noe, kast det på egenhånd, ikke tenk. Hvordan kan du ikke tenke !! Perioder oppleves som stress. Her banker pensjonen allerede på døren. Unnskyld meg, jeg er allerede helt treg.

Jeg leste deg. Svært lik situasjonen som jeg hadde
Jeg gikk også til leger og drakk piller
Inntil en klok kvinne ba meg sjekke rørene
Hvis rørene ikke er farbare, vil du ALDRI bli gravid alene
Jeg hadde alltid perfekte hormoner, eggløsning, mannen min har gode sædceller, gode kompatibilitetstester
osv. Men når rørene ble sjekket, er de ikke farlige. Så poenget var å forgifte deg selv med piller osv.?
Hvis de ikke er farbare, er det bare øko, eller blåser rør eller noe annet, avhengig av diagnosen

Nå forstår jeg at rør er det første å sjekke.

Duphaston når du planlegger graviditet (anmeldelser)

Duphaston er et alvorlig stoff som foreskrives av en lege når du planlegger en graviditet. Imidlertid må det være alvorlige indikasjoner på bruken. Dette inkluderer de tilfellene da en kvinne ble diagnostisert med infertilitet (ett eller flere års seksuell aktivitet uten bruk av prevensjonsmidler og samtidig fravær av graviditet).

For tiden viser statistikk at hvert tiende par står overfor problemet med infertilitet. Samtidig kan infertilitetsproblemet oppstå både hos mannen og på kvinnenes side, avhengig av hvis reproduksjonssystem har mislyktes. De vanligste årsakene til infertilitet blant kvinner anses å være obstruksjon av egglederne, samt endometriose. Imidlertid er et like alvorlig problem som får fart, progesteronmangel. Det er for å løse dette problemet at virkningen av stoffet Duphaston er rettet..

Duphaston når du planlegger graviditet

Av en eller annen grunn, blant kvinner, er det en utilstrekkelig produksjon av et hormon som kalles progesteron. Slike egenskaper i kroppen fører til at graviditet blir umulig. Men for tiden er det spesialiserte medisiner som hjelper til med å fylle mangelen på dette hormonet i kroppen uten signifikante bivirkninger..

Et av slike effektive medikamenter, som anbefales av fødselsleger-gynekologer, er Duphaston. Dette er en unik analog av hormonet progesteron, utviklet og kunstig opprettet i laboratoriet. Molekylet til det basiske aktive stoffet i legemidlet er i struktur likt et naturlig hormon. Så snart den er i en kvinnes kropp, begynner den å utføre sine funksjoner. Det bør bemerkes at denne typen hormonelle medisiner eksisterte tidligere, men de ble hentet fra mannlige hormoner. Som et resultat, tok disse stoffene ubehagelige konsekvenser i form av metabolske forstyrrelser, økt kroppshår, en endring i stemmen..

Anmeldelser om Duphaston

Her er hva noen kvinner som har brukt dette stoffet med suksess når de planlegger en graviditet, må si.

Det skal bemerkes at mange positive anmeldelser bare bekrefter effektiviteten av stoffet, men administrasjonen av det bør være helt enig med den behandlende legen..

Trenger jeg Duphaston når jeg planlegger graviditet?

Beslektede og anbefalte spørsmål

7 svar

Nettstedsøk

Hva om jeg har et lignende, men annerledes spørsmål?

Hvis du ikke fant informasjonen du trenger blant svarene på dette spørsmålet, eller hvis problemet ditt er litt annerledes enn det som ble presentert, kan du prøve å stille et ekstra spørsmål til legen på samme side hvis det er relatert til hovedspørsmålet. Du kan også stille et nytt spørsmål, og etter en stund vil legene våre svare på det. Det er gratis. Du kan også søke etter relevant informasjon i lignende spørsmål på denne siden eller gjennom siden for nettstedssøk. Vi vil være veldig takknemlige hvis du anbefaler oss til vennene dine på sosiale nettverk..

Medportal 03online.com gjennomfører medisinske konsultasjoner i korrespondanse med leger på nettstedet. Her får du svar fra ekte utøvere innen deres felt. For øyeblikket på nettstedet kan du få råd innen 50 områder: allergolog, anestesiolog-resuscitator, venereolog, gastroenterolog, hematolog, genetikk, gynekolog, homeopat, hudlege, pediatrisk gynekolog, pediatrisk nevrolog, pediatrisk urolog, endokrin kirurg, pediatrisk endokrin kirurg, smittsom spesialist, kardiolog, kosmetolog, logoped, ØNH-spesialist, mammolog, medisinsk advokat, narkolog, nevropatolog, nevrokirurg, nefrolog, ernæringsfysiolog, onkolog, onkolog, ortopedisk traumatolog, øyelege, barnelege, plastisk kirurg, revmatolog, psykolog, revmatolog, radiolog, sexolog-androlog, tannlege, trikolog, urolog, farmasøyt, fytoterapeut, flebolog, kirurg, endokrinolog.

Vi svarer på 96,64% av spørsmålene.

Mammas bryst - et forum for ekte og fremtidige mødre.

Duphaston er et ganske kjent legemiddel, som lenge har vært vellykket brukt i gynekologisk praksis. Det er ofte foreskrevet, mange pasienter er kjent med det, men ikke alle forstår virkningsprinsippet til dette legemidlet HRT (hormonbehandling). For å unngå at pasienter ikke får resepter basert på rykter og inkompetente meninger, er det verdt å avsløre virkningsmekanismen og nyansene i bruken..

I tillegg til behandling av forskjellige dysfunksjoner i menstruasjonssyklusen som skyldes hormonelle forstyrrelser, foreskrives Duphaston også når du planlegger graviditet i tilfelle progesteronmangel hos en kvinne..

Progesteronmangel, årsak og virkning

Hovedetiologien for redusert produksjon av dette hormonet er som følger:
1) dysfunksjon i hypofysen og hypothalamus - dette er de viktigste sentrale regulatorene for hormonproduksjon i hjernen, som regulerer aktiviteten til alle de endokrine kjertlene i kroppen, inkludert produksjon av progesteron. Patologier av forskjellige generasjoner av disse strukturene forårsaker forstyrrelse av arbeidet deres, og derfor forstyrrelse av aktiviteten til de "underordnede" kjertlene.
2) overdreven produksjon av prolaktin kan undertrykke nivået av progesteron i blodet, henholdsvis i tilfelle av ubalanse mellom disse to hormonene, oppstår visse patologier.
3) ovarial dysfunksjon som et resultat av medfødte patologier, inflammatoriske og destruktive sykdommer. Patologisk endrede eggstokker kan ikke utføre sine syntetiske funksjoner normalt.

Fordi progesteron er egentlig et "graviditetshormon" - det produseres av corpus luteum, og deretter av morkaken, det påvirker nesten alle prosesser knyttet til befruktning og svangerskap:

  • forbereder endometrium for adopsjon av et befruktet egg og er direkte involvert i prosessen med feste av egget;
  • stimulerer livmorens vekst, og gir den muligheten til å bære et voksende foster;
  • påvirker morens immunsystem slik at det ikke er avvisning av et fremmed protein i barnets genetiske struktur;
  • forbereder brystvev for amming (melkesyntese)
og mye mer.

Derfor vil en av konsekvensene av progesteronmangel være spontanaborter (abort) eller infertilitet (manglende evne til å befrukte et egg eller manglende tilknytning til livmorveggen).
Her, i arsenalet med moderne medisin, er Dufaston den viktigste hjelpen..

Duphaston - som stoffet nummer 1 i graviditetsplanlegging

Den inneholder dydrogesteron, som er en kunstig analog av progesteron. Dens systematiske bruk i strenge doser, i henhold til legen foreskrevet av legen, ifølge WHO-statistikk, gir et positivt resultat i planleggingen av graviditet.
Utnevnelsen av Duphaston er passende etter en undersøkelse av en gynekolog, tar tester av pasientens hormonelle bakgrunn og først og fremst direkte nivået av progesteron i blodet. Selvadministrering av dette hormonelle medikamentet til seg selv er ikke tillatt!

Søknadsprosedyre

Kontraindikasjoner

Mulige bivirkninger

Som ethvert medikament har Duphaston en rekke bivirkninger:

  • livmorblødning er en av de statistisk hyppige "bivirkningene" av Duphaston, de utgjør ingen alvorlig fare hvis de umiddelbart stoppes av slike hemostatiske midler som Ditsinon, Tranexam; og du bør også oppsøke lege for dosejustering;
  • sjelden, men du kan finne anmeldelser om at hodepine oppstår fra stoffet, ofte blir svimmelhet - dette kan være en manifestasjon av individuell intoleranse som ikke krever tilbaketrekning av legemiddel;
  • hvis pasienten opprinnelig hadde problemer med mage-tarmkanalen, kan det oppstå sårhet i leverområdet, oppblåsthet, kvalme;
  • en allergisk reaksjon som dermatitt er ekstremt sjelden;
En viktig bivirkning av hormonbruk er risikoen for ondartede svulster som kan bli ondartede. Derfor er det strengt tatt uakseptabelt å ta hormonelle medisiner, inkludert Duphaston, ut av kontroll. Det er også viktig å gjennomgå forebyggende undersøkelser for tidlig diagnose av mulige patologier. Les mer på http://mama66.ru/pregn.

Det skal imidlertid bemerkes at hele den positive effekten av å ta Duphaston er sammenlignbar i prioritet, snarere enn eksistensen av en hypotetisk mulighet for bivirkninger..

Duphaston og graviditetsplanleggingsanmeldelser

Jeg tok dyufaston 10 dager, 2 ganger om dagen, ja hjalp og ble gravid i dag, vi har en periode på 25 uker og 3 dager!

kiss18 så flott! Veldig glad for deg. Du godtar fortsatt?

Anna, jeg har ikke tatt det på lenge, det kan bare tas opptil 12 ukers graviditet Takk!

kiss18, tull. Noen mennesker trenger det nesten helt til slutten av svangerskapet. De fleste er foreskrevet opptil 16-20 uker.

Anechka09, jeg ble avlyst 12 uker gravid

kiss18, tusen takk)))

Jeg ble gravid på duphaston, i andre syklus. Jeg tok den fra den 16. til den 26. dagen av syklusen, den 26. dagen fant jeg ut om graviditet, jeg tar det fortsatt, 10 mg 2 ganger om dagen

Znenya0610, jeg er veldig glad for deg)))) Jeg ble foreskrevet å drikke i 3 måneder fra 04.02. Jeg skal prøve. betyr også

Anna, legen min foreskrev meg også i tre måneder, og når graviditet oppstår, fortsett å ta til 16 uker, og der er det allerede i henhold til indikasjoner))

Jeg begynte å drikke dyufaston en måned før unnfangelsen, ble gravid og fortsatte å drikke til 20 uker med svangerskapet.

ung mamma, stoppet i uke 20? Påvirket det graviditeten på noen måte? Alt gikk bra?

Anna, alt er bra, det påvirket ikke.

Jeg tok også til 26 uker. Da sa legen å gradvis redusere dosen og deretter sluttet å ta dyufaston helt. Det er greit

Mor, du tok duphaston for å bli gravid?

Anna, ja. Men årsaken min var i en annen, behandlet betennelse i remisjon, denne diagnosen ble stilt i honning. Senter etter GHA.

Jeg har det motsatte (((så 4 måneder fra 16 til 25 dager av syklusen. Eggstokkene gjorde vondt, noen ganger hodet, hjertet og brystet. Jeg led av siste styrke for å bli gravid. Etter 5 måneder stoppet jeg, menstruasjonene kom i tide. Men i 6 måneder var det en forsinkelse) 8! Dager. Selv om testene alle viste en stripe og den andre svake. Aldri svikt før det. Jeg trodde jeg ble gravid, hCG 37.7 var i blodet på den 5. forsinkelsesdagen, brystene var allerede hovne, mørke. Den 6. dagen. ved ultralyd var fosteret ikke i livmoren, selv om de så corpus luteum. Menstruasjonen begynte på 9. dag. Så det passer noen, men noen gjør det ikke (Nå vet jeg ikke når jeg blir gravid

drikk duphaston når du planlegger eller ikke.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker. Hvordan bli en tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Om behovet for dyufaston under graviditet, er det alltid mange artikler fra EP Berezovskaya, mer presist, at dette er en myte støttet på territoriet til det post-sovjetiske rommet. Dessverre kom jeg over disse artiklene sent og drakk som mange andre dyufaston nesten til den 20. uken av svangerskapet. Her er et eksempel sitat:
"Det var med syntesen av syntetisk progesteron at all hormonell prevensjon begynte og utviklet seg, og prinsippene for denne prevensjonen har ikke endret seg før nå. Derfor, når jeg hører kvinner som planlegger graviditet eller tilsynelatende regulerer menstruasjonssyklusen før de planlegger, begynner de å tygge progesteron, fordi det visstnok hjelper til med å bli gravid, jeg er ikke bare sjokkert. Jeg vil skrike: glem progesteron hvis du vil få barn. Bare glem. Jeg vet ikke hvordan jeg skal gjennombore en tykk hjelmhatt av misforståelse, døvhet, blindhet, først og fremst med legene våre, som er forpliktet til slutt å holde tritt med hele verden, og ikke å leve etter å høre og myten om fordelene med progesteron i unnfangelsen av avkom. Selv om det er en fordel, har den sine egne detaljer, som vårt folk ikke vet om. "

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Duphaston når du planlegger graviditet og forsinker menstruasjon: anmeldelser av kvinner

Graviditet er kanskje den lykkeligste tiden i en kvinnes liv. Dessverre kan ikke alle jenter, som planlegger å bli gravid, umiddelbart bli gravide. Noen ganger er umuligheten av unnfangelse assosiert med forskjellige problemer i den fysiologiske og psyko-emosjonelle planen. For tiden er de vanligste årsakene til infertilitet hormonell ubalanse, endometriose, obstruksjon av egglederne. For å eliminere disse årsakene foreskriver behandlende spesialister Dufaston.

I denne artikkelen vil vi vurdere funksjonene til stoffets effekt på kroppen, instruksjoner for bruk av Duphaston, samt kvinners vurderinger om dens handling i planlegging av graviditet.

Hvordan påvirker Duphaston en kvinnes kropp?

Ofte står kvinner overfor problemet med unnfangelse, så fødselsleger-gynekologer foreskriver medisiner som tilhører den hormonbyttende gruppen. Duphaston er et hormonelt farmakologisk preparat som inneholder syntetisk progesteron. Hvis du nøye studerer anmeldelser av kvinner som har tatt dette legemidlet, kan du skille mellom flere hovedsaker når behandlingsspesialistene foreskriver resepsjonen til Duphaston:

  • med endometriose;
  • i tilfelle utilstrekkelig i lutealfasen av menstruasjonssyklusen;
  • når du planlegger en graviditet;
  • med en forsinkelse i menstruasjonen;
  • i tilfelle utilstrekkelig innhold av progesteron i kroppen;
  • med en uregelmessig menstruasjonssyklus (dysmenoré);
  • i tilfelle en trussel om abort (bruk er mulig gjennom hele svangerskapet);
  • med utseendet til livmorblødning;
  • i tilfelle sekundær infertilitet;
  • som hormonerstatningsterapi sammen med østrogen.

Duphaston, som kommer inn i kroppen, gjenoppretter det nødvendige nivået av hormonet progesteron, og hvis det er for mye testosteron i en kvinnes kropp, er det ofte nødvendig å ta Metypred. Samtidig er det kunstig dannede hormonet ikke forskjellig fra det naturlig produserte progesteronet.

Duphaston har en positiv effekt på kvinnekroppen (dette fremgår av medisinsk praksis og anmeldelser av kvinner):

  • normaliserer menstruasjonssyklusen;
  • bidrar til den normale modningen av egget;
  • påvirker den naturlige begynnelsen av eggløsningsfasen;
  • med sin hjelp dannes et sekretorisk endometrium i livmoren;
  • nedsatt muskeltonus i kjønnsorganet etter graviditet.

Mange kvinner i forskjellige fora gir tilbakemelding om at det var etter å ha tatt det farmakologiske stoffet Dufaston at alle forstyrrede prosesser i kroppens reproduktive system ble gjenopprettet. Og dette gjelder ikke bare planlegging av graviditet. Gravide liker også Actovegin veldig godt, da det har en positiv effekt på både fosteret og moren..

Instruksjoner for bruk av Duphaston når du planlegger graviditet

Det anbefales ikke å ta Duphaston alene. Det kan bare foreskrives av den behandlende spesialisten etter å ha gjennomført en fullskalaundersøkelse og etablere nivået av hormoner i kvinnekroppen. Kvinner som tok Duphaston når de planla graviditet, gir anmeldelser om at det er viktig å drikke piller samtidig med et intervall på 12 timer. Avhengig av egenskapene og årsakene til fravær av graviditet, kan fødselslege-gynekolog etablere en egen tidsplan for inntak av stoffet.

La oss se på instruksjonene for bruk av Duphaston under graviditetsplanlegging. Så først og fremst, vær oppmerksom på at dette farmakologiske stoffet er tilgjengelig i tabletter med en dose på 10 mg. Å ta piller må nødvendigvis begynne i den andre fasen av menstruasjonssyklusen, når det er en aktiv produksjon av progesteron.

Ifølge kvinnevurderinger foreskriver behandlende spesialister Dufaston å ta 1 tablett per dag når de planlegger en graviditet. Resepsjonen begynner dagen etter at eggløsningsfasen har begynt. Som praksis viser, og pasientanmeldelser er utmerket bekreftelse på dette, med en 28-dagers syklus, blir legemidlet tatt fra 11 til 25 dager i seks måneder.

Noen pasienter som tok Duphaston etterlater seg at etter en 3-måneders løpet av å ta stoffet, var menstruasjon fraværende, og syklusen ble ikke frisk. I dette tilfellet bør det gjøres en graviditetstest. Hvis resultatet var positivt, anbefales det ikke å slutte å ta Duphaston brått. I henhold til resept fra fødselslege-gynekolog utvides hormoninntaket til 16 uker. Duphaston har ingen negativ effekt på fosteret og mors helse. Mange kvinner legger igjen anmeldelser om at inntak av Duphaston etter graviditet ikke på noen måte påvirket deres velvære.

Anmeldelser av kvinner som tar Duphaston

Mange pasienter sier at Duphaston hjalp dem ikke bare med å bli gravid, men også til å føde barnet uten mye anstrengelse. Hvis du har fått forskrevet et slikt medikament, men du er plaget av tvil, kan du sjekke uttalelsen fra det rettferdige kjønn som allerede har tatt Dufaston. Noen pasienter sier at de fikk overvekt som et resultat av å ta syntetisk progesteron, men dette er ikke så farlig. Det er kvinner som legger igjen anmeldelser om at du ikke får overvekt som et resultat av å ta Duphaston.

En pasient sa at hun tok stoffet gjennom hele svangerskapet, da det har en god effekt på kjønnsorganet og lindrer muskeltonen. En annen sier at det er farlig å ta Duphaston under graviditet: etter 8 uker dukket det opp menstruasjon, og dette ble provosert ved å ta stoffet.

Hver kvinne skal forstå at inntak av legemidlet er foreskrevet rent individuelt, bare av en fødselslege-gynekolog og i henhold til en spesiell ordning. Noen jenter prøver å ta Duphaston alene uten avtale for å bli gravid. I intet tilfelle skal dette gjøres, siden inntak av stoffet kun er tillatt i tilfelle hormonell forstyrrelse, nemlig mangel på hormonet progesteron.

Hvilke bivirkninger kan stoffet ha??

I hovedinstruksjonene for bruk av Duphaston er det indikert at administrering av et farmakologisk legemiddel ikke gir noen spesielle bivirkninger. Siden bivirkninger kan oppstå:

  • hodepine;
  • døsighet;
  • livmorblødende "gjennombruddstype" (som lett kan elimineres ved å øke dosen av Dufaston);
  • svak hevelse eller elveblest.

Pasienter i forskjellige online publikasjoner og på fora gir tilbakemelding om hvilke bivirkninger de opplevde mens de tok Dufaston. For eksempel, hos pasienter med individuell intoleranse, ble følgende bivirkninger manifestert:

  • leversmerter;
  • overvekt;
  • oppblåsthet
  • utseendet på kviser;
  • migrene;
  • brystsmerter.

Les også:

Husk at inntak av det hormonelle farmakologiske stoffet Duphaston kun er tillatt etter å ha gjennomgått en fullskalaundersøkelse og som anvist av en fødselslege-gynekolog i samsvar med den fastsatte doseringen og behandlingsforløpet.

Les andre interessante overskrifter

Duphaston når du planlegger graviditet

Hvis du leser dette emnet, har du sannsynligvis noen problemer med graviditet, eller rettere, med fraværet. Det er mange grunner til dette, ifølge leger. Men den vanligste er progesteronmangel. Progesteron - et kvinnelig kjønnshormon - "ansvarlig" for menstruasjon, graviditet og fødsel. Hvis det mangler dette hormonet i kvinnekroppen, observeres en rekke problemer, hvorav den ene er det lange fraværet av to kjære striper.

Hva skal jeg gjøre i dette tilfellet? Svaret er enkelt: det er nødvendig å tvinge kroppen til å produsere progesteron i den nødvendige mengden. I de fleste tilfeller oppnås dette ved å bruke et farmasøytisk middel kalt Duphaston. Det er bevist at dette stoffet effektivt løser problemet med progesteronmangel..

Det aktive stoffet i Duphaston er dydrogesteron, som er en analog av naturlig progesteron. Eksperter sier at denne medisinen tolereres godt av den kvinnelige kroppen, har ingen bivirkninger, påvirker ikke stoffskiftet. Forgjengerne av dydrogesteron kunne ikke "skryte" av dette, siden de var derivater av det mannlige kjønnshormonet - testosteron, og forårsaket mange bivirkninger. Den eneste mulige bivirkningen utenfor svangerskapet er flekker som oppstår mellom periodene. I dette tilfellet foreskriver legen en økning i dosen av legemidlet, og symptomene forsvinner..